fbpx

Barn och ungdom

För ungdomar i åldern 11-14 år finns medlemskapet CrossFit Teens för träning i gymmet tillsammans med en förälder, förutsatt att föräldern är medlem.

Från 15 år kan ungdomar med målsmans medgivande vara med på CrossFit-passen och välja ett av våra ordinarie medlemskap med 15% ungdomsrabatt. För att skaffa dessa medlemskap kontakta info@tabycrossfit.se.

 

Då var det äntligen dags för hinderbana i Täby!
Säsongens gruppträningspass står inför dörren och både OCR träning för barn, vuxna och familj kommer åter hoppa igång!

Kom och prova 3 olika varianter av OCR (Obstacle Course Racing) i vår utomhusanläggning.
RAW OCR KIDS (6-11 år) Premiär Måndag 3 maj Kl 17:00
– Hinderbana anpassad för våra yngre atleter! 2 svårighetsgrader kring en ca 50 m lång bana med 12 hinder av varierande karaktär!
RAW OCR TRAINING (12-99 år) Premiär Torsdag 6 maj kl 18:00
– Hinderbana kombinerat med funktionell fitness, jobba med redskap så som dumbbells, kettlebells, skivstång, kroppsvikt m.m och mixa upp det med löpning och lite hinderbana! Tungt, utmanande men framför allt kul och avskalat med mycket gemenskap och kamratanda i fokus!
RAW OCR FAMILY (6-99 år) Premiär Onsdag 5 maj kl 17:30
-Hinderbana med familjen i fokus, rörelseglädje med barnen i en miljö som utmanar er båda. Spring hinderbana och upptäck charmen med att kunna leka och träna tillsammans på lika villkor. Med 2 svårighetsgrader i banan så går ingen lottlös, utmanande, kul och superroligt från början till slut.

Inga förkunskaper krävs. Vårt aktuella schema finns i medlemsportalen.

Klippkort till barnträningspassen finns att köpa…

5 gånger 600 kr
10 gånger 1200 kr

Henrik Rantonen är ansvarig för hinderbanan och barnträningspassen. Vid frågor om barnträningen mejla Henrik på henrik@tabycrossfit.se.

Hur man bokar in sitt barn på barnträningen