Barn och ungdom

Från 11 år finns det ett medlemskap för barn där de kan träna tillsammans med en förälder på gymmet, förutsatt att föräldern är medlem. Från 15 år kan ungdomar med ett ungdomsmedlemskap vara med på CrossFit-passen. För att skaffa dessa medlemskap kontakta info@tabycrossfit.se.

Active kids är barnträningspass med Obstacle Course Racing och funktionell träning med mycket lek för 7-12 åringar. I barnträningspassen hittar vi glädjen i träningen med hjälp av gemenskap, lekfullhet, variation och roliga övningar. Inga förkunskaper krävs. Vårt aktuella schema finns i medlemsportalen.

Klippkort till barnträningspassen finns att köpa…

5 gånger 600 kr
10 gånger 1200 kr

Henrik Rantonen är ansvarig för hinderbanan och barnträningspassen. Vid frågor och för att köpa klippkort mejla Henrik på henrik@ocrpt.se.

Hur man bokar in sitt barn på barnträningen

 

Om Henrik

Jag heter Henrik Rantonen och är personlig tränare och gruppträningsinstruktör. På mina pass kör vi en OCR inriktad träning. Vi jobbar med styrka, rörlighet, kondition och tar avstamp i kroppsviktsbaserad träning. Det innebär bland annat att vi kryper, bär, hänger, svingar, klättrar och ja, även springer en hel del.  OCR som sport bygger på att ”ta sig förbi” ett eller flera hinder oavsett i vilken form den visar sig (både fysiskt som mentalt, stort som litet). Det är detta som gör sporten så fantastisk och framförallt allsidig. Det handlar om att hitta nya vägar, lära sig vikten av att inte ge upp eller rent av be om hjälp om hindret är övermäktigt och på det sättet nå vidare. Det är denna grund jag vill lära ut och anser att det är detta sporten som sådan representerar. Inom sporten säger vi kort och gott:

Beat your obstacle!

Jag tränar vuxna från 18 år och uppåt, barn/ungdomar (6-18 år) och funktionshindrade/paraatleter (fri ålder) i Raw OCR Training. Beroende på vilka åldrar och personer jag jobbar med så justeras träningsformen för att bättre passa gruppen men grunden innehåller alltid de delar jag nämnt här ovan.

Utbildningar

 Personlig Tränare (The Academy)

Gyminstruktör (The Academy)

Kostrådgivare (The Academy)

Hälsocoach (The Academy)

OCR instruktör (Toughest Training)

FAR – Fysisk aktivitet på recept (Stockholmsidrotten)

NPF instruktör *add, adhd, autism, asperger* (Attention)