Mobility – rörlighet

På onsdagar kl 17.15 – 18 har vi ett Mobility pass med Yvonne Severén.

Att träna rörlighet är viktigt för alla, oavsett ålder, livsstil eller träning. Rörlighet är en ”färskvara” och måste ständigt underhållas. När vi har rörlighet i leder, smidiga muskler och träning på det, mår kroppen som bäst. Det är viktigt att du som tränar mycket även lägger in rörlighetspass i din träning i kombination av stretch. Detta för att dina muskler ska kunna utföra sina rörelse maximalt och på ett korrekt sätt. På så sätt förebygger du skador och underhåller din kropp så att den håller på lång sikt. Varmt välkommen till väl investerad tid hos gruppträningen Mobility/Rörlighet.

 

Om Yvonne Severén

Jag har haft lyckan att få vara nära idrott i många år. Jag har varit elitspelare i Basket och spelat i Solna/Alvik och några år i USA. Jag ”slurkar” i mig det mesta inom idrott. Hälsa och ”må bra” känslan som jag alltid haft, har jag genom de senaste 20 åren delgett och utbildat klienter / lag / mm. Jag brinner för att se andra kliva in i träningsvärlden och få resultat som de önskar. Jag har under flertalet år även arbetat med rehabilitering. Fantastiskt att få bidra till allt detta.

Jag tränar mycket styrketräning och rörlighet, är gruppledare i framförallt spinning, funktionell träning och Mobility.

Jag är utbildad PT, massör, kostrådgivare, gruppträningsledare, coach och KBT. Det är sunt förnuft som är primärt samt att skapa relationer till de personer man arbetar med och på så sätt anpassa rätt metod för varje individs behov för att uppnå resultat.

E-post: yvonne@severen.se

Telefon: 072-741 44 70

Hemsida: www.severen.se