fbpx

Om CrossFit Täby

CrossFit Täby grundades år 2013.  På CrossFit Täby sysslar vi med ren CrossFitträning. Kunskap och hälsa står i centrum i vår box som ligger på Tillverkarvägen 7 i Arninge. Hos oss är alla välkomna att träna, ung som gammal, nybörjare som tävlande.
 
Vi erbjuder flertalet pass per dag. Vi har öppet gym med rigg och fri viktyta samt vikt- och träningsmaskiner. Vi har ett brett utbud av utrustning och träningsmöjligheter. Vi har träning både utomhus och inomhus. Utanför gymmet har vi en egen hinderbana.
 
Hos oss finns MJ Kiropraktik som drivs av leg. kiropraktor Michael Johansson. På MJ Kiropraktik får du hjälp med akuta och kroniska besvär från rygg och nacke men även axel/skuldra, höft/bäcken samt symptom i armar eller ben. 
 
Vi anordnar events, tävlingar, klubbmästerskap, workshops och föreläsningar. Vi har en egen programmering speciellt anpassad för vår box. Varje år är vi med och tävlar i CrossFit Open. Hos oss finns hög kvalité på träning, utbildning och kunskap samlade under ett tak. Vi har en härlig stämning och gemenskap. Här är alla välkomna och vi tar hand om, stöttar, peppar, pushar och ställer upp för varandra. Välkommen till oss!
 
 

Vision, mission och värderingar

Vår vision är att bygga ett friskare och starkare samhälle.

Vår mission är att leverera friskvård och träning av hög kvalité och vara en mötesplats för människor och företag.

Centralt för våra värderingar är hållbarhet, kvalité och utveckling.

Vi tar avstånd från all form av diskriminering och kränkande behandling. Vi verkar för allas lika värde, delaktighet, gemenskap, respekt och trygghet.

Vi lyfter träningsglädje, engagemang, samhällsansvar och en helhetssyn på träning och hälsa.

Vi bygger långsiktiga relationer, skapar kontinuitet i träningen och verkar för ett hållbart samhälle där vi tar hand om oss själva och varandra.

Vi är ödmjuka och lyhörda och arbetar ständigt för att förbättras och utvecklas. Vi hjälper människor och företag att växa, må bättre och utvecklas. Vi skapar en mötesplats för kunskap, träningsglädje och hälsa.

CrossFit Täby har ett Medlemsråd med representanter från medlemmarna som verkar för att driva utvecklingen av CrossFit Täby vidare och som arbetar för utveckling, sammanhållning, gemenskap och kvalité.

Vi är med i Stockholms FaR-ledarnätverk och tar emot fysisk aktivitet på recept. Vi är med i Antidopingsamarbetet 100% Ren Hårdträning. Vi är aktiva i Arninge Företagarförening och Företagarna.

Våra ledord är Strong, brave and humble.