fbpx

Yvonne Severén

Yvonne Severén

Personlig tränare, Kostrådgivare

Jag har haft lyckan att få vara nära idrott i många år. Jag har varit elitspelare i basket och spelat i Solna/Alvik och några år i USA. Jag ”slurkar” i mig det mesta inom idrott. Hälsa och ”må bra” känslan som jag alltid haft, har jag genom de senaste 20 åren delgett och utbildat klienter / lag / mm. Jag brinner för att se andra kliva in i träningsvärlden och få resultat som de önskar. Jag har under flertalet år även arbetat med rehabilitering. Fantastiskt att få bidra till allt detta.

Jag tränar mycket styrketräning och rörlighet och är gruppledare i Mobility och funktionell träning.

Jag är utbildad PT, massör, kostrådgivare, gruppträningsledare, coach och KBT. Det är sunt förnuft som är primärt samt att skapa relationer till de personer man arbetar med och på så sätt anpassa rätt metod för varje individs behov för att uppnå resultat.

Telefon: 072-741 44 70
Epost: yvonne@tabycrossfit.se

Henrik Rantonen

Henrik Rantonen

Personlig tränare, Kostrådgivare

Jag tränar, tävlar och jobbar inom OCR (Obstacle Course Racing) eller Militärbaserad hinderbana fritt översatt.

Jag tränar vuxna från 18 år och uppåt, barn och ungdomar från 6-18 år, samt funktionshindrade/paraatleter (fri ålder). I en OCR inriktad träning jobbar vi med styrka, rörlighet, kondition och tar avstamp i kroppsviktsbaserad träning. Det innebär bland annat att vi kryper, bär, hänger, svingar, klättrar och ja, även springer en hel del. OCR som sport bygger på att ”ta sig förbi” ett eller flera hinder oavsett i vilken form den visar sig (både fysiskt som mentalt, stort som litet). Det är detta som gör sporten så fantastisk och framförallt allsidig. Det handlar om att hitta nya vägar, lära sig vikten av att inte ge upp eller rent av be om hjälp om hindret är övermäktigt och på det sättet nå vidare. Det är denna grund jag vill lära ut och anser att det är detta sporten som sådan representerar. Inom sporten säger vi kort och gott: Beat your obstacle!

Telefon: 073-310 30 49
Epost: henrik@tabycrossfit.se

Carolina Sundkvist

Carolina Sundkvist

Personlig tränare

Som personlig tränare arbetar jag utifrån dina mål. Jag anpassar övningar och upplägg utifrån vad du vill ha och behöver. Mitt fokus och min träningsfilosofi handlar om att se helheten av träning, kost, sömn, stress och utgångsläge.

Jag är licensierad personlig tränare via Sports Club Education samt har gått SAFE vidareutbildning för träning före, under och efter graviditet. Jag är även utbildad och verksam låg- och mellanstadielärare.

Jag har inriktat mig på att arbeta med träning mot dig som vill bygga en stark och stabil kropp. Jag tycker att det är extra roligt att arbeta med basövningarna knäböj, marklyft och bänkpress.

Licensierad personlig tränare via Sports Club Education (numera SAFE Education) Träning och graviditet, SAFE Education Diplomerad barnyogaledare CrossFit Level 1 Trainer

Epost: carolina@tabycrossfit.se

PT

Genom personlig träning får du vägledning, utmaningar och massor av tung härlig träning. Stort som litet, livsförändrande som obetydligt, lätt som svårt. Din personliga tränare hjälper och vägleder dig längs hela resan! 

Personlig träning utgår från dina behov och handlar om att uppfylla dina mål på ett roligt, säkert och effektivt sätt. Vi har personlig träning för att förbättra teknik i till exempel olympiska lyft eller gymnastik. Pt kan bokas för att träna inför att tävla i ett lopp eller en CrossFit-tävling. Vi erbjuder personlig programmering och personligt utformade kostprogram.

Med personlig träning får du mer kunskap om träning, ökad motivation och inspiration.

 

CrossFit introduktion

För att komma in i CrossFit erbjuder vi en CrossFit introduktion för dig som vill börja med CrossFit. Vår CrossFit introduktion kostar 1900kr och består av 3 träffar med en CrossFit coach, där ni går igenom grunderna i CrossFit. CrossFit introduktionen består av teknik, teori och träning. Vi går igenom bakgrund/filosofi med träningen, varför olika övningar och pass ser ut som de gör och ger dig de tekniska grunderna i basrörelserna. 

 

 

Prislista Personlig träning

Paket

Innehåll

Pris

Rabatt

Pris per gång

PT 60 min

1 timme personlig träning

 

790kr

 

 

PT-5

5st timmar med personlig tränare

3750kr

5%

750kr

PT-10

10st timmar med personlig tränare

7110kr

10%

711kr

PT-15

15st timmar med personlig tränare

9990kr

15%

666kr

PT-duo

1 timme för 2 personer med PT

1090kr

 

 

5 PT-duo

5st timmar för 2 personer med PT

5170kr

5%

1034kr

10 PT-duo

10st timmar för 2 personer med PT

9810kr

10%

981kr

15 PT-duo

15st timmar för 2 personer med PT

13890kr

15%

926kr

PT Small Group

1 timme för 3 personer eller flera med PT

1290kr

 

 

5 PT Small Group

5st timmar PT Small Group

6120kr

5%

1224kr

10 PT Small Group

10st timmar PT Small Group

11610kr

10%

1161kr

15 PT Small Group

15st timmar PT Small Group

16440kr

15%

1096kr

Startpaket (Max 1 gång per person)

3 timmar med PT

1900kr

 

633kr

CrossFit intro (Max 1 gång per person)

3 timmar introduktion till CrossFit med en CrossFit coach

1900kr

 

633kr

Studenter, pensionärer och personer med FaR, fysisk aktivitet på recept, erhåller rabatt med 15% på personlig träning. 

Samtliga priser i prislistorna är inklusive 6% moms.

Avbokning av personlig träning ska ske senast 24 timmar innan annars debiteras fullt pris.

PT-passen är giltiga i 1 år efter inköpsdatum.