Om mig

Jag har varit verksam som kiropraktor sedan 2001 när jag fick min legitimation från Socialstyrelsen. Under åren har jag arbetat i olika delar av länet från Täby till Haninge och oftast i egen regi. 2009 vann jag och en kollega en upphandling med Stockholms Läns Landsting och vi drev sedan Mariatorgets Kiropraktor Klinik ett par år. Efter det kom vårdval Primärvårdsrehab 2013 och i samband med det började jag arbeta på Rehab City Norrmalm som är en landstingsdriven mottagning. Arbetet med landstingsankytning har gett mig en bred erfarenhet av olika symptom från rygg och nacke, allt från vanliga ryggskott till skador som diskbråck och degenerativa förändringar i ryggen, allt från elit till vanlig motionär. 04 Arbets relaterade skador I yrkeslivet utsätts vi ofta för ensidig belastning över längre tid som kan leda till värk. Symptom från nacke/axlar med värk i huvudet eller ut i armarna kan uppkomma efter många och långa pass framför datorn på kontoret. Skador kan även uppkomma i samband lyft eller fall. Vanligt efter en skada är en ökad anspänning i muskulaturen kring skadan vilket leder till ökade symptom.

Vad jag behandlar

Jag behandlar akuta och kroniska tillstånd från kroppens leder så som rygg, nacke axlar armbågar, höftleder, fotleder/fötter. För att ett bestående bra resultat av behandling kan man behöva göra en förändring. Genom att fortsätta med samma rörelsemönster ökar risken att samma problem återkommer. Därför är det bra att komplettera med mer rörelse. Jag hjälper till med råd kring övningar för stabilisering av din kropp. Vilka övningar samt din behandlingsplan beror av hur länge och hur stora problem du har samt vilket mål du har med din behandling. Jag tar emot akuta fall i mån av tid.

Kontakt

Telefon: 0703-83 14 17
Epost: michael@mjkiropraktik.se
Hemsida: http://mjkiropraktik.se/

Matlådor i tiden

Vi lagar mat med utvalda råvaror från grunden, tillverkar alla fonder och buljonger, inget prefabricerat. Vi tillsätter inte socker och använder havssalt. Vi väljer ingredienser som håller låg nivå eller är fri från gluten och laktos (se innehåll på box). Givetvis tillsätter vi heller inte konserveringsmedel eller färgämnen utan låter råvarorna bidra med sina egenskaper.

Färdiga Matboxar

Paleo Boxen – ”För den strikte och målinriktade atleten” Matboxarna med enbart Paleobaserade rätter med fokus på kvalité och rätt näringsämnen. Här kombineras protein med basråvaror som t.ex. kål, sötpotatis, rotfrukter m.m. Vinsterna med en kosthållning baserad på Paleo är många och grundtanken i Paleo är att använda sig av näringsrika livsmedel för att optimera prestation och livskvalité.

Bra Mat Boxen – ”För dig som vill vara balanserad” Matboxarna har vildris, glasnudlar, quinoa etc. som bas och fokuserar på att erbjuda en matlåda med balanserad kost. Allt genom ett optimerat näringsinnehåll, och hållbart näringsintag.

Laktos, Gluten Boxen – ”För dig som kräver lägre nivåer” Matboxarna är av samma karaktär som våra andra Matlådor med hälsosamma, utvalda råvaror och balanserat innehåll, men utan eller mycket låga nivåer av laktos och gluten.

Vi levererar till anläggningen varje vecka för din bekvämlighet, så du bara behöver koncentrera dig på din prestation. Rätterna levereras i 400g (resp 6oog/Paleoboxen) portioner, i ugn- och microsäker box med detaljerad innehållsförteckning på etiketten. Väl mött!

Kontakt

Telefon: 0708 134815
Hemsida: https://www.bramatroslagen.com/

Digital coaching made human.

Twiik brings the coach and the client closer than ever. The app connects professional coaches, trainers, gyms and fitness influencers with clients looking for the perfect workout, plan course or fitness challenge.

What’s Twiik?

The Twiik app is a exercise diary where you log your workouts and follow your friends’ progress as well as one of the markets best market places for online coaching within anything from running, weightloss and weightlifting to body weight training, agility and stress resilience.