fbpx

Smittskyddsåtgärder på CrossFit Täby

Gruppträningspassen har minskat antal deltagare. Programmeringen för passen är anpassad utifrån smittskyddssynpunkt. Vi har en 15 minuters paus mellan passen.

Vi tränar ute så mycket som möjligt med hänsyn till vädret och öppnar garageporten när vädret tillåter.

Vi har möblerat om i lokalerna för att ge mer utrymme, mer plats i entrén och bättre möjligheter att utnyttja och sprida ut sig i lokalerna.

Vi har skaffat ny utrustning som fler hantlar, utomhusrigg och hinderbana.

Vi uppmanar till att byta om och duscha hemma istället för i omklädningsrummen.

Vi uppmanar till att om möjligt välja träningstider när det är färre personer i lokalerna. När man ska  träna bokar man in sig både passen och när man tränar i gymmet. Bokningen sker i vårt schema där alla kan se hur många personer som är inbokade olika tider och när gruppträningssalen är bokad.

Vi har informerat om att man inte ska dela vattenflaskor och utrustning med någon annan. Passen är upplagda så att man inte delar utrustning. 

All utrustning som används torkas av med våra desinficerande wipes, både av medlemmar och personal.

Tillgång till handsprit finns i hela gymmet.

Vi informerar om hur man kan skydda sig själv och andra genom att hålla avstånd, stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom, ha noggrann handhygien och tvätta händerna innan och efter besöket.

Vi är noga med att hålla gymmet rent och fräscht och har utökat städning och renhållning.

Vi har haft tillsyn av Södra Roslagens miljö och hälsoskyddskontor och inga brister noterades.

Vi går kontinuerligt igenom våra smittskyddsåtgärder och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra smittskyddsåtgärder efter dem.

Kategorier: Nyheter